Sanayinin Kalbinde Teknik Eğitim İçin Büyük Adım

Bolu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Çıraklık Okulu binasının Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na devredilmesine ilişkin protokol imzalandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, üniversite-sanayi işbirliğinin güzel bir örneğini oluşturan protokol kapsamında öğrenciler, teorik ve uygulamalı eğitimlerini artık sanayi üretiminin merkezi Bolu Organize Sanayi Bölgesi’nde sürdürecekler.

Protokol, Bolu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Kaygusuz ve Bölge Müdürü Mustafa Gülen tarafından imzalandı. İmza törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman ve Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz de katıldı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ismi verilecek Çıraklık Okulu binası, 17 bin 154 m² alan üzerinde 2000 m² kapalı alana sahip bulunuyor. Bina, arsası ve iç donanımlarıyla birlikte eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere üniversiteye tahsis edildi. Bina, protokolün imzalanmasından itibaren bir hafta içinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Önceki İçerikBAİBÜ Kampüsünde Yürütülen Hava Kalitesi Araştırmaları Çalıştayı: Tübitak ÇAĞDAY Projesi Kapanış Toplantısı
    Sonraki İçerikBolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel İlanı