Şair Nurullah Genç, Medeniyet Söyleşileri Programına Konuk Oldu

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından Köroğlu Yazarlık Okulu projesi kapsamında dördüncüsü düzenlenen Medeniyet Söyleşileri programına, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ev sahipliği yaptı.

İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, AİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ile daire amirleri, okul müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Köroğlu Yazarlık Okulu projesi Koordinatörü Yazar Fahri Tuna’nın moderatörlüğünü yaptığı “Sanatın Kaynağı ve Şiir” konulu programa, Şair Prof. Dr. Nurullah Genç konuk oldu.

“Cihân-ârâ cihân îçindedir ârâyı bilmezler

O mâhîler ki deryâ içredir deryâyı bilmezler”

dizeleriyle söyleşiye başlayan Nurullah Genç, öğrencilerimize sanatın kaynağını köklerimizde, atalarımızın bizlere bıraktığı mirasta, açtığı yolda aramalıyız mesajını verdi.

Program, teşekkür plaketi ve çiçek takdiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikAçılış ve Konferans
    Sonraki İçerik2017 Yılı Yaygın Eğitim Faaliyetleri Hk. Duyuru