Resim-İş Eğitimi Bölümü Öğrencilerinin Eserleri Sergileniyor…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi AD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Burcu Günay atölyesi öğrencilerinin Resim Sergisi, Koridor Sanat Galerisi’nde açıldı.

Serginin açılışına, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. 3’üncü sınıf öğrencilerinin tuval üzerine akrilik boya ile yaptıkları 38 çalışma, uzaydan doğamızdaki en küçük canlıların dokularına kadar geniş bir yelpazede ve kendi işlevleri dışında ele alındı. Sergi, 20 Ocak 2016 tarihine kadar gezilebilir.

Önceki İçerikİBUMED, AİBÜ Mezunu Başarılı İsimleri Öğrencilerle Buluşturdu
    Sonraki İçerikAli Kamil Uzun: “Hayatta Başarısızlık Yoktur, Vazgeçme Vardır.”