Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Alişarlı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyetimiz; milletimizin ortak iradesinden aldığı güçle bugüne kadar çok önemli mesafeler kat ederek belirlemiş olduğu 2023 hedeflerini yakalamak için emin adımlarla yürüyüşünü sürdürmektedir.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla ve milletimizin büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi, sonsuza kadar yaşatmak hepimizin en önemli görevi ve sorumluluğudur.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, hür ve bağımsız şekilde yaşamak üzere cennet vatanımızı bizlere emanet eden istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, öğrencilerimiz, personelimiz ve milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

Önceki İçerikSÜYAM YDS Ön Hazırlık Kursu
    Sonraki İçerikAnadolu Üniversitesi Bolu İl Sınav Koordinatörlüğü Duyurusu