Rektör Coşkun’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti.

BGC Başkanı Bülent Velioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin de yer aldığı ziyarette Rektör Coşkun, Velioğlu ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Coşkun, kamuoyunu bilgilendirmede gazetecilerin çok önemli bir görev üstlendiğini vurguladı. Rektör Coşkun,  ziyarette gazetecilerin üniversitedeki yatırımlar başta olmak üzere çeşitli konulardaki sorularını da yanıtladı. Coşkun, önümüzdeki süreçte basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelerek üniversite-şehir ilişkilerini daha ileri seviyeye taşıma arzusunda olduklarını ifade etti.

BGC Başkanı Bülent Velioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Coşkun’a teşekkür etti.

Önceki İçerikSÜYAM Sertifikalı AutoCad Kursu Duyurusu
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı