Rektör Coşkun’dan Alaaddin Yılmaz’a Tebrik Ziyareti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkanlığına yeniden seçilmesi dolayısıyla Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Prof. Dr. Hayrettin Öztürk ile Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu da katıldı.
    Rektör Coşkun, üçüncü kez başkanlığa seçilen Alaaddin Yılmaz’ı kutlayarak, “10 senedir Bolu’da yaşıyorum. Burada gördüğüm çalışmalar şehrin su isale hatlarıyla, terminaliyle, tıbbi atık ve su arıtma tesisiyle Bolu için çok büyük hizmetler. Yani Başkanımızın ifadesiyle Bolu’nun her santimetresiyle ilgilenilmekte. Bunu hem vatana hem de doğduğu topraklara hizmet olarak addettiğine şahit olduk. İnşallah bu dönemde de çok güzel hizmetleri olacağına inanıyorum. Hem seçimde elde ettiği başarı hem de bugüne kadar olan hizmetleri dolayısıyla kendilerini tebrik ediyorum.” diye konuştu.
    Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise Rektör Coşkun ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Amacımız Bolu’ya hizmet etmek. Sayın Rektörümüzün dedikleri doğrultusunda hizmet etmeyi Allah bize nasip eder inşallah diyorum.” dedi.

Önceki İçerikAİBÜ Ülkemize Seramik Müzesi Kazandırıyor
    Sonraki İçerikDüzce Üniversitesi Rektörü Şerifoğlu, Prof. Dr. Hayri Coşkun’u Ziyaret Etti