Rektör Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Gökhan Yaman, Meclis Başkan Vekili Cavit Demir ile Meclis Katip Üyesi Gürhan Gökdemir, Rektör Coşkun’u ziyaret ederek yeni görevinin Üniversitemize ve Bolu’ya hayırlı olmasını dilediler.
    AİBÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji, Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji ve Sosyoloji Bölümleri, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü, Bolu Sağlık Yüksekokulu ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) yöneticileri ile öğretim elemanları ve idari personeli Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ziyaret ettiler.

Önceki İçerikRektörlüğe Yeniden Atanan Prof. Dr. Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri…
    Sonraki İçerikRektör Coşkun, Bolu Belediyesi’nin Bilgisayar Dağıtım Törenine Katıldı