Rektör Coşkun, Uluslararası Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, 2016-2017 Akademik Yılı’nda üniversitemizde eğitim görmeye başlayan uluslararası öğrencilerimizi, Sosyal Tesis’te düzenlenen yemekte ağırladı. Yemeğe, halen üniversitemizde eğitim görmeye devam eden uluslararası öğrencilerimizin yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, SKS Daire Başkanı Dursun Özcan, Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı ve Uluslararası Öğrenci Birliği Başkanı Süleyman Halif de katıldı.

Yemekte, öğrencilerle sohbet eden Rektör Coşkun, burada yaptığı konuşmada, AİBÜ’nün büyük bir aile olduğunu hatırlatarak, uluslararası öğrencilerimizin üniversitemizde kendilerini evlerinde hissetmelerini ve her türlü sorunlarını kendileriyle paylaşmalarını istedi.

Öğrencilere, üniversite eğitimleri boyunca çok çalışarak imkanları en iyi şekilde değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan  Coşkun, “İnşallah üniversitemizde aldığınız eğitimin ardından ülkelerinize döndüğünüzde görev alanlarınızda ülkenize,milletinize faydalı birer fert olacaksınız. Bu şuurla bölgemize ve neticede bütün dünyaya adaletin, barışın, huzurun gelmesi ve herkes için bir refah ortamı sağlanması konusunda gayret göstermeniz temennisiyle, Üniversitemize yeniden hoş geldiniz diyor, sizlere her alanda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikÖğrenci Topluluklarının Dikkatine
    Sonraki İçerik2016 KPSS(Orta Öğretim Düzeyi) Sınavı Görevli İşlemleri Duyurusu