Rektör Coşkun, Uluslararası Öğrenci Araştırma Projesi Raporu Tanıtım Toplantısına Katıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, T.C. Kalkınma Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Öğrenci Araştırma Projesi Raporu’nun tanıtım toplantısına katıldı. Türk üniversitelerinin uluslararası öğrenciler için çekim merkezi haline getirilmesi amacıyla düzenlenen toplantı, Ankara Rixos Grand Hotel’de yapıldı. Toplantıya; rektörler, YÖK ve Yurt dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı başta olmak üzere ilgili kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile eğitim alanında faaliyet gösteren özel sektör kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantı, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı M. Cüneyd Düzyol’un açılış konuşmalarıyla başladı. Toplantıda, Kalkınma Araştırmaları Merkezi tarafından hazırlanan Yükseköğretimin uluslararasılaşması çerçevesinde Türk üniversitelerinin uluslararası öğrenciler için çekim merkezi haline getirilmesi araştırma projesi raporu, Kalkınma Bakanlığı Planlama Uzmanı Fahrettin Kerim Kadıoğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

Önceki İçerikYaşlılarla Egzersiz Yaptılar
    Sonraki İçerikİllüstrasyon Sergisi