Rektör Alişarlı’dan YÖKAK İzleme Takımı Çalışmalarına Destek Veren Personele Teşekkür

Prof. Dr. Mustafa Alişarlı YÖKAK’ın 2020 İzleme Değerlendirmesi için özveri ve gayretle çalışan tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Alişarlı, olumlu havada geçen değerlendirme sonrasında; sahada programları için öz/akran değerlendirme yapan ekiplerden, TÜBİTAK projelerinde 9. sırayı almamızı sağlayan Akademisyenlere, KİDR raporu yazımına katkı veren akademik ve idari personele, çevrimiçi toplantılara katılarak izleme takımına üniversitemizin faaliyetlerini açıklayan Kalite Komisyon/Alt Komisyon Üyeleri ve Üniversitemizin Senatörlerine, çevrimiçi bağlantı alt yapılarını sağlayan Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na ayrı ayrı teşekkür etti. Alişarlı, başarının zor günler altında olunsa bile, ekip çalışması, sebat ve gayretle geleceğini ifade ederek tüm BAİBÜ personeline başarılarının devamını diledi.

Önceki İçerikÜniversitemizin YÖKAK İzleme Değerlendirmesi Tamamlandı
    Sonraki İçerikSertifikalı ‘Kariyer Etkinlikleri 2020-2021’ Devam Ediyor