Rektör Alişarlı’dan Öğrencilerimize Teşekkür Mesajı

Üniversitemizde; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü, Nevruz Bayramı Etkinlikleri, Turizmde İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliği ile Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin “Tasavvuf Bize Ne Söyler?” konulu konferansına  öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, tüm programlara katılan öğrencilerin bu ilgisi dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı. Rektör Alişarlı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası, Nevruz Bayramı gibi hafta içerisinde üniversitemizde çok sayıda konferans, panel, kariyer günleri vb. etkinlikler gerçekleştirdik. Tüm etkinliklere öğrencilerimizin yoğun bir şekilde katılım göstermesi bizleri mutlu ettiği gibi öğrencilerimizin bilim, kültür ve sanat faaliyetlerine olan bu duyarlılığı, ülkemizin parlak geleceği için taşıdığımız umudu daha da artırdı. Sevgili öğrencilerimize gösterdikleri bu ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, üniversitemizde önümüzdeki süreçte yapacağımız daha birçok faaliyette yine birlikte olmayı ümit ediyor, kendilerine yaklaşan vize sınavlarında başarılar diliyorum.”

Önceki İçerik“Çanakkale Zaferi,  Osmanlı Merhametinin Zaferidir”
    Sonraki İçerikBolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Nevruz Programı Düzenlendi