Rektör Alişarlı’dan Kıbrıs Gazisi Mehmet Akpınar’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonucu bacağında kırık oluşan Kıbrıs Gazisi Mehmet Akpınar’a Tepecik Mahallesi’ndeki evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Alişarlı’ya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı Sami Yıldız, Başkan Yardımcısı İbrahim Çelik ve Genel Sekreter Muhittin Turhan ile Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bolu İl Temsilcisi Kemal Özdemir de eşlik etti.

Gazi Mehmet Akpınar’a geçmiş olsun dileklerini ileten ve sohbet eden Rektör Alişarlı, 47 yıl önce Kıbrıs’a düzenlenen askeri harekatta, Türk askerinin verdiği mücadelenin, geçmişte olduğu gibi gelecekte de önemini koruyacağına vurgu yaptı.

Kıbrıs Barış Harekâtı nezdinde tarihimiz boyunca şehit düşerek vatan toprağına emanet edilmiş tüm Şehit Mehmetçiklerimizi saygı ve minnetle yâd ederek, Allah’tan rahmet dileyen Rektör Alişarlı, tüm Gazilerimizi de saygı ve minnetle anarak, sağlıklı ve uzun ömürler diledi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesinin her zaman, Şehit aileleri ve Gazilerimizin yanında olacağını ve onlara destek vermeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Önceki İçerikİzzet Baysal’ın İsmi Artık Yeni Bir Bitki Türünde Yaşayacak
    Sonraki İçerikBolu İHH Başkanı Sarımsakçı’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret