Rektör Alişarlı’dan Bolu Teknik Bilimlerdeki Stajlarını Tamamlayan Öğrencilere Teşekkür Belgesi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda staj eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri, Elektrik ve Enerji, Elektronik ve Otomasyon ile Park ve Bahçe Bitkileri bölümlerinde eğitim gören öğrencilerimiz, alanlarıyla ilgili meslek yüksek okulumuz ve Organize Sanayi Bölgesi’nde aldıkları staj eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

Öğrencilerimize meslek yüksekokulu bahçesinde tebrik yemeği verildi. Yemeğe; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Özyurt, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Hamdi Zenginbal ve Öğr. Gör. Muhsin Uğur Doğan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversite-sanayi iş birliği çalışmalarına önemli katkılar sunan Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilerimiz, staj programları kapsamında alanlarıyla ilgili yaptıkları çalışmalar ve uygulamalarla, hem eğitimlerini perçinlediler hem de meslek yüksekokulumuza katkı sağlamış oldular.

Önceki İçerikRektör Alişarlı Üniversitemiz Personeliyle Buluşmayı Sürdürüyor
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Doç. Dr. Hande Selen Erge’nin Anneannesinin vefatı)