Rektör Alişarlı’dan Adıyaman Üniversitesi’ne Ziyaret

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi hakkında bilgi alan Alişarlı, Adıyaman’da önemli çalışmalara imza atan Rektör Gönüllü’yü tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü,  Alişarlı’ya teşekkür etti.

Üniversite onur defterini imzalayan Alişarlı’ya Rektör Gönüllü tarafından Cendere Köprüsü maketi takdim edildi.

Önceki İçerik2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Sonucuna İlişkin Duyuru
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı