Rektör Alişarlı, YorGlass A.Ş.’yi Ziyaret Etti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliğinin geliştirilmesi yönündeki akademik çalışmalara ve uygulamalara sunduğu katkıyı artırmak amacıyla sanayi kuruluşlarının temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, YorGlass Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. İşletme Müdürü Serkan Süzgen’in daveti üzerine Bolu Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikayı ziyaret etti.

Ziyarete, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özyurt ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu da katıldı.

Rektör Alişarlı, konuk dekanlar ile birlikte fabrika çalışanlarıyla öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından YorGlass İşletme Müdürü Serkan Süzgen’in rehberliğinde fabrikada teknik bir gezi yapıldı.

Ziyarette, üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla yapılacak proje ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Önceki İçerikSürekli İşçi Alımı (Engelli ve Eski Hükümlü) Sözlü Sınav Duyurusu
    Sonraki İçerikBAİBÜ’lü Akademisyen, Viyana Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğine Atandı