Rektör Alişarlı YKS’ye Girecek Gençlere Başarı Diledi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Rektör Alişarlı yayınladığı mesajında;

“Sevgili gençler; hayatımızda her dönem birçok sınavla karşı karşıya kalıyoruz. Önemli olan hedeflerimize odaklanarak hiç vazgeçmeden sabır ve disiplinle çalışmaktır. İnanıyorum ki sahip olduğunuz bilgi ve birikimleri serinkanlılıkla birleştirerek sınavlarınızı rahatlıkla tamamlayıp, hedeflerinizdeki yükseköğretim imkanlarına kavuşarak ülkemizin büyük hedeflerine katkıda bulanacaksınız. Büyük emeklerle hazırlandığınız YKS sınavlarına girecek siz kıymetli gençlerimizi selamlıyor, yürekten başarı diliyorum.” dedi.

“Pandemi Önlemlerimiz Alındı”

Rektör Alişarlı, sınav merkezlerinde her türlü pandemi önlemlerinin alındığını, sınava girecek gençler ve sınav esnasında dışarıda bekleyecek ailelerin, artık herkes tarafından bilinen basit kurallara ve yönlendirmelere uymaları sayesinde gönül rahatlığı içinde sınav sürecinin tamamlanacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Önceki İçerikYükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) Girecek Adayların Dikkatine
    Sonraki İçerikBAİBÜ, Engelsiz Üniversite Ödüllerinde İki Bayrak Aldı