Rektör Alişarlı, Öğrencilerle Birlikte Tabiat Yürüyüşü Yaptı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Üniversitemizin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği Tabiat Yürüyüşü etkinliğine, üniversite öğrencileri ile birlikte katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı 2020-I Genel Çağrı başvuruları sonucunda desteklenmeye hak kazanan 56404 No’lu “Üniversiteliler El Ele Sıfır Atıkla Yeşil Kampüse” projesi kapsamında, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi merkez yerleşkesinden Gölköy barajına giden patika yolda tabiat yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü ve Proje Koordinatörü Leyla Selimoğlu, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nden Fatih Temel ve Bircan Mazlum ile öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerle sohbet ederek yürüyüşü tamamlayan Rektör Alişarlı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Program kapsamında öğrencilere, insan ve çevre arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sıfır atık konusunda gönüllülük bilincinin yaygınlaştırılması ve gönüllülük çalışmalarının desteklenmesi konuları ile yeşit ölçüt, sürdürülebilirlik, sıfır atık ve doğaya saygı kavramları hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimiz, Gölköy Barajı çevresinde ve ormanlık alanda temizlik etkinliği gerçekleştirdiler.

Önceki İçerikGölköy Yerleşkesinde Ağaçlara KuşYuvaları Asıldı
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısına Katıldı