Rektör Alişarlı Öğrencilere Başarı Diledi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Rektör Alişarlı yayınladığı mesajında;

“Sınavlar hayatın her alanında, her zaman karşımıza çıkan aşılması gereken noktalar olarak bulunmaktadır. Hedeflerinize ulaşmayı bir maraton olarak değerlendirdiğimizde, bu sınav da hayatınızın sadece bir noktasıdır. Sahip olduğunuz bilgi ve birikimlerinizi azim ve kararlılıkla birleştirerek motivasyonunuzu yüksekte tutmanızı, bu sayede sınavı rahat geçirmenizi dilerim.

Ülkemizin geleceği adına büyük bir potansiyeli barındıran siz kıymetli gençlerimizi selamlıyor, YKS sınavlarında yürekten başarı diliyorum.” dedi.

Önceki İçerikRektör Alişarlı: “Üniversite Sanayi İşbirliğini En Güçlü ve Etkili Şekilde Hayata Geçiriyoruz.”
    Sonraki İçerikÖğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları