Rektör Alişarlı, Jandarma’nın 183. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Düzenlenen Programa Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, güvenlik ve asayişin sağlanması, terörle mücadele ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında çok önemli görevler üstlenen Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen kutlama programına; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Haluk Saygılı, Bolu İl Müdürleri,  şehit yakınları ve gaziler ile Jandarma personeli katıldı.

Rektör Alişarlı Jandarma Genel Komutanlığı’nın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Rektör Alişarlı, devletimizin en köklü kuruluşlarından birisi olan Jandarma Teşkilatımızın, nitelikli insan gücü, teknolojik alt yapısı ve iki asra yaklaşan tecrübesiyle, geçmişte olduğu gibi gelecekte de huzur ve barış içinde yaşamamızın teminatı olduğunu vurguladı. Alişarlı yayınladığı mesajında; “Gece gündüz demeden ülkemizin huzur ve güvenliği için çalışan Jandarma Genel Komutanlığının 183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dileriz.” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikKültürel Miras Günleri Etkinlikleri-3 “Bolu Yöresi Motifleri ile Birlikte Tasarlayalım Atölyesi”
    Sonraki İçerikÜniversitemizde, Bolulu Şehitlerin Kara Kalem Portreleri Sergileniyor