Rektör Alişarlı Hukuk Fakültesi Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne son dönemde kazandırılan Hukuk Fakültesi’nin bina inşaatı hızla devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı yapımı devam eden fakülte binasında incelemelerde bulundu.

Rektör Alişarlı Hukuk Fakültesi’nin yapımı devam eden bina inşaatını yerinde inceledi. Alişarlı; “Büyük Hayırsever Merhum İzzet Baysal’ın da Üniversitemize kazandırmayı çok istediği, Üniversitemiz adına büyük kazanım olan Hukuk Fakültemizin binası İzzet Baysal Vakfı tarafından yaptırılıyor. Bina projesinde birkaç küçük düzenleme önerdik. Bu sayede öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin kullanacağı alanlar daha da kullanışlı olacak. Bu güzel ve modern fakülte binasını Üniversitemize kazandıran İzzet Baysal Vakfına tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki İçerik“Covid-19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri” Devam Ediyor
    Sonraki İçerikCuma Namazı Kampüs Camilerimizde Kılınacaktır