Rektör Alişarlı Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Ek Binasında İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yapımı Gerede Belediyesi tarafından üstlenilen Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ek binasında incelemelerde bulundular.

Temeli atılan ve 2021 güz dönemi başına yetiştirilmesi hedeflenen Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ek binasında; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferudun Kaya ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka incelemelerde bulunudu.

Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ek binası tamamlandığında mevcut binanın imkanlarına dahilen 12 derslik, 4 laboratuvar, yemekhane, kafeterya ve kütüphane yer alacak.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Prof. Dr. Mithat Zeydan’ın Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerikÜniversite-Sanayi İşbirliği Meyvelerini Veriyor. 17 Kadın Kursiyere Daha İstihdam Sağlandı