Rektör Alişarlı, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Ek Binasında İncelemelerde Bulundu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ek binasında incelemelerde bulundu.

Yapımı Gerede Belediyesi tarafından üstlenilen ve 2021 yılı güz döneminde tamamlanması hedeflenen çalışmaları inceleyen Rektör Alişarlı’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferudun Kaya eşlik etti.

Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ek binasında; 12 derslik, 4 laboratuvar, kütüphane, yemekhane ve kafeterya bölümleri yer alacak.

Önceki İçerikGerede MYO Atölyelerinde İstihdam Edilen Personele Belgeleri Verildi
    Sonraki İçerikBAİBÜ Akademik Makale Yazma Eğitimi Sağlık Bilimleri Grubu