Rektör Alişarlı, Gerede MYO’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeğine Katıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu, yüksekokul bünyesinde görev yapan akademik ve idari personeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği yemekte ağırladı. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı da, bu anlamlı günde akademik ve idari personeli yalnız bırakmadı.

Gerede’de düzenlenen yemeğe Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hakan Çambel, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nuri Sezer ve Öğr. Gör. Zeynep Tuba Balcıoğlu, akademik ve idari personel ile aileleri katıldı.

Etkinlik öncesi kısa bir konuşma yapan Rektör Alişarlı, tüm akademik personelimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, idari personelimizle birlikte Üniversitemizin gelişmesi için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile ilgili farkındalığın oluştuğu bu kıymetli günde, binbir fedakârlıkla yeni nesiller yetiştirmek için gayret gösteren öğretmenlerin, karanlıkları aydınlığa çıkaran kutsal bir görev icra ettiklerine vurgu yaptı.

Etkinliğin sonunda Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hakan Çambel, Rektör Alişarlı’ya günün anlam ve önemine binaen kalem takdim etti.

Önceki İçerikAyvaz Elektromobil Ekibinden Rektör Alişarlı’ya Ayvaz Değerlendirmesi
    Sonraki İçerik24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı