Rektör Alişarlı, Fen Bilimleri Eğitimi AD Mezuniyet Törenine Katıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Alişarlı, mezun öğrencileri kutlayarak, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Öğrencilerin “Bitkisel kaleminizle yeşil bir dünya için bir tohum da siz ekin” çağrısının yer aldığı mezuniyet davetiyesini çok beğendiğini ifade eden Rektör Alişarlı, üniversitemizde de 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde toplamda 550 fidenin toprakla buluşturulduğunu söyledi.

Rektör Alişarlı, bölüm birincisi öğrencilerimiz Lütfiye Akgündüz ve Elif Turan’a mezuniyet belgelerini takdim etti. Tören, kendi hazırladıkları eğlenceli etkinlikleri sergileyen öğrencilerimizin kep fırlatmasıyla tamamlandı.

Önceki İçerikBeden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
    Sonraki İçerikTaziye ve Başsağlığı Mesajı