Rektör Alişarlı, Diş Hekimliği Fakültesi’ne Yeni Katılan Personellerin Hoş Geldiniz Törenine Katıldı

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Diş Hekimliği Fakültesinde yeni göreve başlayan öğretim üyelerine yönelik törene katıldı.

Fakülte Kütüphanesinde yapılan törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Keleş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nazmiye Dönmez, Doç. Dr. Oğuzhan Demirel ve Diş Hekimliği Fakültesi Fakülte Sekreteri Okan Tan ile akademik ve idari personel katıldı.

Dekan Prof. Dr. Ali Keleş’ten Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya Teşekkür

Diş Hekimliği Fakültesi Kütüphanesinde gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Ali Keleş yaptı. Keleş konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başladı. Daha önce aynı etkinliğin eylül ayında fakültede göreve başlayan öğretim üyelerine yönelik olarak gerçekleştirildiğini belirtip o törene de katılan BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Keleş, törende hasta dönütlerinden elde edilen verileri göz önünde bulundurarak akademik ve idari personele teşekkür belgesi verileceğini belirterek sözlerini bitirdi.

Alişarlı: “Başarılı Personellerimiz ile Gurur Duyuyoruz”

Keleş’in sözlerini bitirmesinin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı konuşma yaptı. Alişarlı, Diş Hekimliği Fakültesi’nin bölgenin en başarılı sağlık birimlerinin başında geldiğini, halkımıza kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi amaçladığını ve büyük ölçüde başarılı olduğunu belirtti. Görevlerini layığıyla yapan personellerimizin BAİBÜ ailesinin itibarını artırdığını sözlerin ekledi. Üniversitelerin topluma hizmet etme, araştırma yapma, öğrenci yetiştirme gibi görevlerinin olduğunu ifade eden Alişarlı, idari personelinden akademik personeline yek vücut olarak bu görevleri yerine getirdiklerini ifade etti. Görevlerini başarıyla yapan personeli takdir ederek motivasyon sağlanması bağlamında bu tür törenlerin faydalı olduğuna değindiği konuşmasını; “Başarılı tüm personellerimize teşekkür ediyorum” diyerek noktaladı.

Keleş: “Fakültemizin Kadrosunda 32 Öğretim Üyesi Var”

Alişarlı’nın sözlerini bitirmesinin ardından fakültede göreve başlayan akademisyenler kendilerini tanıttı. Akademisyenlerin kendini tanıtmasının sonrasında Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Keleş, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya fakültenin faaliyetleri ve gelecekle ilgili planları hakkında bilgi verdi. Fakülte olarak 32 öğretim üyesini kadrosunda barındırdığını belirterek asistan sayısını artırmak istediklerini ifade etti. Özellikle Ortodonti bölümünde hastaların bekleme süresinin önemli ölçüde azaltıldığını dile getiren Keleş, bekleme süresinin azaltılmasında emeği olanlara teşekkür etti.

Ortodontik Tedavi Süresinde Çok Olumlu Gelişmeler Var

Törene katılan Ortodonti anabilim dalı başkanı Dr. Öğretim Üyesi Musa Bulut fakülteye başvuran ortodonti hastalarının tedaviye başlama süresinin 4 ay gibi kısa bir süreye düşürüldüğünü belirtti. 2019 yılında yaşanan COVID 19 pandemisi nedeniyle ortodonti kliniğinde tedaviye başlama süresinin 5 yıla kadar uzadığını hatırlatan Dr. Bulut 4 öğretim üyesi, 20 asistan ve 25 ünit ile hizmet vererek bu süreyi 4 aya kadar düşürdüklerini belirtti. Sunulan imkanlardan dolayı Fakülte yönetimine teşekkür eden Dr. Bulut kısalan bekleme süresinden dolayı il dışından da birçok hastanın Bolu’yu tercih ettiğini söyledi.

Fakültede Göreve Başlayanlara Çiçek, Görevini Başarıyla Yapanlara Teşekkür Belgesi

Keleş’in konuşmasını bitirmesinin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, fakültede göreve başlayan akademisyenlere hoş geldiniz diyerek çiçek verdi, ayrıca görevini başarıyla yapıp hasta tarafından teşekkür edilen personellere teşekkür belgesi veren Alişarlı, “Marifet iltifata tabidir, müşterisiz meta zayidir. Çalışanı takdir etmek ona cesaret verir, motive eder, güçlendirir.” diyerek törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Tören toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/glqy
    Önceki İçerikKimya Mühendisliği ve Biyoteknoloji Semineri
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı Endonezyalı Öğrencilerin İftar Sofrasına Misafir Oldu