Rektör Alişarlı, AİBÜ Ar-Ge Vakfı Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, başkanlığını da yaptığı üniversitemiz Araştırma ve Geliştirme Vakfı’nın (Ar-Ge) Yönetim Kurulu üyeleriyle, Gülezler Konağı’nda gerçekleştirilen tanışma toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya; Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Doç. Dr. Tarık Vural, Yrd. Doç. Dr. Nezih Okur, Mustafa Yaman, Ahmet Özmen, Mehmet Özbostancı, Emin Semercioğlu, Ruhi Kaygusuz ve Ar-Ge Vakfı Müdürü Şaban Önder katıldı.

Prof. Dr. Alişarlı, Rektörlük görevine atanmasından ötürü kendisini tebrik eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Önceki İçerikSeben Belediyesi ve İzzet Baysal Vakfı’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikBolu Kamu Hastaneleri Birliğinden Tebrik Ziyareti