Rektör Alişarlı, Açık Kapı Günlerinde Personelle Bir Araya Geliyor

Açık Kapı görüşmeleri devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Salı günleri saat 15.00’ten itibaren akademik ve idari personeli randevusuz kabul etmeyi sürdürüyor.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından kurum içi iletişimin aracısız ve samimi bir ortamda sağlanması ve üniversitemizin gelişmesine katkı sunulması amacıyla Açık Kapı günleri düzenleniyor.

Akademik ve idari personelin randevu almadan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yla görüştüğü Açık Kapı’ya ilgi ve destek artarak devam ediyor, saat 15.00’te başlayan görüşmeler akşam saatlerinde sona erdi.

Akademik ve idari personelimiz, Açık Kapı günleri dışındaki günlerde de randevu alarak Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile görüşme gerçekleştirebiliyorlar.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Kerim Karamanlıoğlu’nun Amcasının Vefâtı)
    Sonraki İçerikProf Dr. Seyit Aydın, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti.