Prof.Dr.Şen: “Daha Fazla Bilgi ve Teknoloji Üretmeliyiz”

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen ‘İklim ve İnsan’ konulu konferansa, Yazar ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen konuk olarak katıldı. Konferansı, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci takip etti.

Daha adaletli bir dünyada yaşayabilmek için ‘güç’e ihtiyacımız olduğunun altını çizen Prof. Dr. Şen, güçlü olmak için bilgi üretmemiz ve mutlaka eğitime önem vermemiz gerektiğini anlattı. Prof. Dr. Şen; “Niye güçlü değiliz. Çünkü yeterince okumayan ve bilgi üretemeyen bir milletiz. Örneğin Almanya’nın ürettiğinin 3’te 1’ini, 4’te 1’ini üretiyoruz ancak. Batı çok çalışıyor ve üretiyor ama biz yapmıyoruz. Evrensel bilgi ve teknoloji üretiminde yokuz. O yüzden de gücümüz yok. Gücümüz olmayınca da dünyada adaletin sağlanmasında etkili olamıyoruz. Batı kadar hatta Batıdan daha fazla ve kaliteli bilgi ve teknoloji üretmeden güçlü olamayız. ” diye konuştu.

Konferansın ardından Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun,  Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen’e, anı plaketi takdim etti.

Celebrities Busted For Www1.Replica-watches.To Price Clone Magic Replica Watches High End Swiss Movement Replicas Fake Rolex Master Chronometer Fake Breitling Watch Aliexpress

Önceki İçerikRektör Coşkun, “Yaşayan Bolu” Projesinin Konuğu Oldu
    Sonraki İçerikAİBÜ Bolu Sağlık Yüksekokulu Kalitesini Tescilledi