Prof. Dr. Sami Güçlü ve Kırgızistan Büyükelçisi İbrahim Junusov’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Doğumunun 90. Yılında Bozkırın Bilgesi Cengiz Aytmatov” programı kapsamında üniversitemize gelen Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı ve eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ile Kırgızistan Büyükelçisi İbrahim Junusov, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret ettiler.

Büyükelçi Junusov, Rektör Alişarlı’ya Kırgız kalpağı ve eski Türk boylarının geleneksel kamçısını hediye etti. Rektör Alişarlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti ve hediye takdiminde bulundu.

Önceki İçerikYÖK Üstün Başarı Ödülleri 2018 Yılı Başvuruları
    Sonraki İçerik1.Uluslararası Güvenli Okullar Çalışan Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu