Prof. Dr. Özdemir’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı’nda konferans vermek üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne gelen Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Tekinarslan da hazır bulundu.

Marmara Üniversitesi’nde uzun yıllardır akademik görevini başarıyla sürdüren Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir’in 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Rektör Alişarlı, Prof. Dr. Özdemir’i üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretinden dolayı konuk akademisyene teşekkür etti.

Önceki İçerikBAİBÜ Fakülte/Yüksekokullararası Voleybol Turnuvası
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Şube Müdürü Mükerreme ALTINDAŞ’ın Kayınbabasının Vefatı)