Prof. Dr. Mehmet Bahar’a Eğitim Liderliği Ödülü

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ)  Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar’a,  28-29 Haziran 2013 tarihinde Hindistan’ın Bombay (Mumbai) şehrinde düzenlenen Dünya Eğitim Kongresinde (World Education Congress) düzenlenen bir törenle Eğitim Liderliği Ödülü (The Educational Leadership Award) verildi.

Farklı ölçütlere göre Global Danışma Konseyi (Global Advisory Council) tarafından değerlendirilerek Dünyanın çeşitli ülkelerinden alanında tanınmış, eğitimdeki liderliği ile ön plana çıkmış, rol model akademisyenlere verilen ödüle bu yıl Türkiye’den de Prof. Dr. Mehmet Bahar layık görüldü.

Dokuz ülkenin bakanlık düzeyinde temsil edildiği, Otuz beşten fazla ülkenin üst düzey eğitimcilerinin katıldığı ödül töreninde Amerika, Asya, Avrupa ve Afrika ülkelerinden farklı alanlarda ödüle layık görülen akademisyenler bir araya geldi. Prof. Dr. Mehmet Bahar böyle bir ödüle layık görülmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Önceki İçerikProf. Dr. Coşkun, TRT Okul TV’de Üniversitemizi Anlattı
    Sonraki İçerikTÜHOM’a Makedonya’da Büyük İlgi…