Prof. Dr. John Keller, Eğitim Fakültesi’nin Konuğu Oldu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), motivasyon faktörünü öğretimin merkezine koyan ARCS Motivasyon Teorisini geliştiren ABD’li akademisyen Prof. Dr. John Keller’ı ağırladı. Eğitim Fakültesi’nde ‘Öğrenme ve Öğretme Sürecinde Uygulamalı Motivasyon ve ARCS Motivasyon Modeli’ konulu sunum yapan Florida Üniversitesi Öğretim Sistemleri Bölümü emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. John Keller’a, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar tarafından üzerinde üniversitemizin logosu olan çini bir tabak takdim edildi. Prof. Dr. Keller’ın sunumuna, Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ile doktora ve yüksek lisans öğrencileri katıldı.

Önceki İçerikÖğretim Elemanı Giriş Sınavı Sonuçları
    Sonraki İçerikBolu Protokolü, AİBÜ’nün Uluslararası Öğrencileriyle Bir Araya Geldi