PonART Resim Yarışmaları Sergisi AİBÜ’de…

Üniversiteler arasında düzenlenen PonART Resim Yarışmaları’nda dereceye giren öğrencilerin eserlerinden oluşan karma resim sergisi, AİBÜ’de açıldı.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sergi Salonu’ndaki açılışa, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Nartgün, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, PonART Eğitim Müdürü Neşe Köymen, serginin üniversitemizdeki düzenleyicisi Öğr. Gör. İlknur Karageyik ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Bu yıl 4’üncüsü üniversitemizde düzenlenen karma sergide, 2012-2017 yılları arasında gerçekleştirilen PonART Resim Yarışmaları’nda dereceye giren öğrencilerin 52 eseri yer aldı. Bu eserler arasında, 2013 yılında düzenlenen PonART Resim Yarışması’nda birinci olan mezun öğrencimiz Ebru Akdoğan ile 2015’teki yarışmada üçüncü olan öğrencimiz Ersin Mert’in çalışmaları da sergileniyor.

Protokol üyelerinin beğeniyle gezdiği karma sergi, 1 hafta açık kalacak.

Önceki İçerikSürekli İşçi Kadrosuna Geçmek Üzere Sınava Girecek Adayların Dikkatine
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, İİBF’nin Akademik Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı