Polis Teşkilatımızın 174. Yılı Kutlu Olsun

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı,  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yıldönümü Dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Alişarlı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Türk Polis Teşkilatımız, 174 yıla dayanan köklü mazisiyle milletimizin huzurunun teminatı olarak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakârca gayret göstermektedir.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için çaba sarf eden Emniyet Teşkilatı mensubu polislerimiz, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek, vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktadır.

Kahraman polislerimiz, Vatan, Bayrak, Millet ve Devlet için canlarını seve seve vermeye hazır olduklarını 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında bir kez daha göstermiş, bu duruşuyla milletimizin gönlündeki sevgisini perçinlemiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlayarak; bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.”

Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI
    Rektör