Özgün Baskı Eserler AİBÜ’de Sergileniyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencileri, özgün baskı tekniklerini içeren çalışmalarını sergilediler. Sergide, ‘Mono’, ‘Ağaç’, ‘Linol’ ve ‘Ekslibris’ baskı yöntemleriyle yapılan 70’ten fazla eser bulunuyor.

Bolu MYO’daki serginin açılışına, sergi koordinatörü Öğr. Gör. Nezahat Dilekçi, AİBÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cafer Kara ve Prof. Dr. Mustafa Kara ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
    AİBÜ Bolu MYO Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Grafik Tasarım Programı 2’nci sınıf öğrencilerinin ‘Özgün Baskı’ dersinde yaptıkları çalışmalar aynı isimle sergilendi. Sergide cam üzerine boya yedirilerek elde edilen ‘Mono’ baskı; ağaç üzerine desen oyularak elde edilen ‘Ağaç’; kauçuk gibi malzemeler üzerine desen oyularak elde edilen ‘Linol’ ve ‘Ekslibris’ baskı yöntemiyle yapılan 70’ten fazla eser yer alıyor. Sergiyi gezenler eserlerin yapım aşamalarını da videodan izleyebiliyorlar.

Önceki İçerikAİBÜ Öğrencileri İnternet ve Cep Telefonu Bağımlılığına Dikkat Çekiyor
    Sonraki İçerikAİBÜ Kafkas Topluluğundan Dans ve Müzik Şöleni