Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri Yöneticilerinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, hastane yöneticileri ile birlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Başkan Cavit Demir’in yanı sıra Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Çağsu Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Erdal Kaya, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz, Kalite Direktörü Ebru Biçer, Özel Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe, Özel Fatma Hatun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin İka ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elçin Mersin katıldı.

Rektör Alişarlı’ya görevinde başarılar dileyen Cavit Demir, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (BAİBÜ) başarılı akademik çalışma ve projeleriyle gurur duyduklarını, Üniversitemizi uluslararası saygın derecelendirme kuruluşlarının sıralamalarında üst sıralara taşıyan ve en çok tercih edilen üniversitelerden biri yapan Rektör Alişarlı’ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı ise, ülkemizin gelişmesi ve 2023 hedefleri doğrultusunda yapılan akademik çalışma ve projeleri desteklemeye devam edeceklerini kaydederek, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikBolu Güleryüz Engelliler Derneği Başkanı Sahar’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikBAİBÜ ve Bolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı