Okulöncesi ve İlköğretim Çocuklarıyla Temel Müzik Eğitimi Yaz Dönemi ve Güz Dönemi kayıtları başlamıştır

OKULÖNCESİ VE İLKÖĞRETİM  ÇOCUKLARIYLA  2013-2014 YAZ DÖNEMİ ve 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ TEMEL MÜZİK EĞİTİMİ ÇALIŞMALARININ KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR.

Başvuru Formu İçin Tıklayın…

Kesin kayıt için  Gamze Çalık Çetin’e ulaşılması gerekmektedir.

Çalışmalar farklı yaş gruplarına ayrılarak planlanacak olup, sınırlı sayıda çocuklarla çalışılacaktır.

A.İ.B.Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Müzik Eğitimi Uzmanı Öğr.Gör.Gamze Çalık Çetin tarafından “Etkinliklerle Müzik Eğitimi “ proje kapsamında grup temelli çalışmalara başlanacaktır.

İlgilenenlerin 05074197021 nolu telefonla veya cetin_g1@ibu.edu.tr ile bağlantı kurması gerekmektedir.

Çalışmalar Okulöncesi(3-6) yaş , İlköğretim (7-11) yaş gruplarıyla gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede :Orff ve  Kodaly yaklaşımları temel alınarak

1.ÇALIŞMA

• Ritim(dil-müzik-hareket-dans)
    • İşitsel algı çalışmaları
    • Bedeni tanıma(Bady perküsyon)
    • Nefes çalışmaları
    • Drama ve öfke kontrolü
    • Konuşma ve şarkı söyleme
    • Orff çalgıları ve diğer çalgıları tanıma ve kullanma
    • Dans ve müzikli oyun etkinlikleri  üzerine eğitimler verilecektir.

2.ÇALIŞMA

ORFF yaklaşımıyla ÇOCUK KOROSU çalışmaları başlatılacaktır.

3.ÇALIŞMA

SUZUKİ yaklaşımlı KEMAN KURSLARI çalışmaları başlatılacaktır.

Önceki İçerikKemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
    Sonraki İçerikEğitim Fakültesi de Mezunlarını Uğurladı