Öğretmen Adaylarından Minik Öğrencilere Müzik Eğitimi…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören öğretmen adayları, Sakarya İlkokulu öğrencilerine müzik eğitimi verdi. Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 2’nci sınıf öğrencileri, 300’ü aşkın minik öğrenciyle birlikte müzik etkinlikleri gerçekleştirdiler. Miniklerin hoşça vakit geçirdiği etkinlikte öğretmen adayları da mesleki tecrübe edinmeye başladılar.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda düzenlenen etkinlikte AİBÜ öğrencileri, Öğretim Görevlisi Gamze Çalık Çetin gözetiminde yıl boyunca müzik derslerinde öğrendikleri bazı çalışmaları Sakarya İlkokulu’nda okuyan 2’nci ve 3’üncü sınıf miniklerle birlikte uyguladılar. Minik öğrencilere, nefes egzersizleri, ritim çalışmaları yaptırıldı; eğitici şarkılı oyunlar eşliğinde yaratıcı dans etkinlikleri gerçekleştirildi. Öğretmen adaylarına ise çocukların eğlenerek gelişimlerini sağlayan etkinliklerin önemi anlatıldı.

Önceki İçerikAİBÜ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş Birliğini Güçlendiriyor
    Sonraki İçerikBTSO Başkanı Ateş, Rektörümüz Prof. Dr. Hayri Coşkun’u Ziyaret Etti