Öğretim Üyesi, Araştırma Görevlisi ve Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi Alımı İlanı

1. Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır.

2. Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca araştırma görevlisi alınacaktır.

3. Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca (öncelikli alan) araştırma görevlisi alınacaktır.

Başvuru Başlangıç Tarihi : 23.11.2020
    Son Başvuru Tarihi: 07.12.2020

23 Kasım 2020 tarihinde ilan edilen Öğretim Üyesi alım ilanına ilişkin açıklama için tıklayınız.

23 Kasım 2020 tarihinde ilan edilen Araştırma Görevlisi ve (Öncelikli Alan) Araştırma Görevlisi ilanına ilişkin açıklama için tıklayınız.

Başvuru Formları

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı