Öğrenci Topluluklarına BATIKAF Bilgilendirmesi Yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinatörlüğünde 25-26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) hakkında, üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkan ve başkan yardımcılarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, BATIKAF Sorumlusu Rektör Yardımcısı ve Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Gürel, BATIKAF Yöneticisi ve Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Tarhan, BATIKAF Düzenleme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hüsamettin Akar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya ile öğrenci toplulukları başkan ve başkan yardımcıları katıldı.

Toplantıda Batı Karadeniz Kariyer Fuarı ve organizasyon kapsamında üniversitemizde neler yapıldığı ile ilgili öğrencilere bilgi verildi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek bu önemli organizasyonda, öğrenci ve mezunlarımızın kamu sektörü de dahil olmak üzere iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek, kariyerlerini geliştirme fırsatı yakalayacaklarının altı çizildi.

Toplantıya katılan tüm öğrencilerimizin, Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’ndan beklentilerinin ve önerilerinin neler olduğuna yönelik fikirleri sorulup değerlendirildi. Öğrenci topluluklarından neler beklenildiği görüşüldü. BATIKAF organizasyonundaki faaliyetlerin öğrencilerimizin Sosyal Transkriptlerine kaydedileceği bildirildi. Tüm öğrencilerimizin gönüllü olarak yer almak istediği BATIKAF organizasyonunda, 32 bin öğrencimizin tamamına ulaşılması hedefleniyor.

Önceki İçerikİzzet Baysal Vakfı’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikKıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen Rektör Alişarlı’yı ziyaret etti.