Öğrenci Toplulukları Akademik Danışman, Başkan ve Yardımcılarının Dikkatine…

B.A.İ.B.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi organizesiyle 3 Kasım 2018 cumartesi günü Aladağlarda Milli Kamp alanında doğa yürüyüşü ve piknik gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılacak olan Topluluk Akademik Danışmanı, Topluluk Başkanı ve Topluluk Başkan Yardımcılarının 22 Ekim 2018 Pazartesi Günü saat 15:00’e kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirilmesi gerekmektedir. Etkinliğe Katılacak olan Topluluk Akademik Danışmanı, Topluluk Başkanı ve Topluluk Başkan Yardımcılarının isimlerini aşağıdaki ofis ve telefon numaralarına bildirmesi hususu Öğrenci Topluluklarına ve Akademik Danışmanlarına duyurulur.

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 211 Nolu Ofis Bilgisayar İşletmeni Ömür ÖZOK: 1018 / Dahili Bilgisayar İşletmeni Utku ÇELEBİ: 1021 / Dahili Bilgisayar İşletmeni Mürüvvet ÇETİNKAYA: 1015 / Dahili

Önceki İçerikAnneler Üniversitede Projesinin Protokolü İmzalandı
    Sonraki İçerikProf. Dr. Kemal Güçlüol’u Ebediyete Uğurladık