Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ile İlgili Duyuru (Geçmiş Dönem Başvuruları)

Bilindiği gibi KA103 Projesi kapsamında 2019-2020 Akademik yılında Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları alınmış ve Covid-19 salgını nedeniyle başvurular değerlendirilememişti.

Söz konusu başvuruların 2021-2022 Akademik yılı Güz/Güz+Bahar Dönemi için değerlendirilmesine ve şartların uygun olması halinde Öğrenci Hareketliliğinin başlanmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda aşağıda başvuru listesinde adı geçen öğrencilerimizin gitmek istediği Üniversite tercihlerini güncellemeleri gerekmektedir. Bu nedenle programdan hala yararlanmak isteyen öğrencilerin “Katılım ve Tercih Formunu (doldurmuş, imzalanmış ve taranmış) erasmus@ibu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Programa çeşitli nedenlerle (staj hareketliliğine katılma, 4. Sınıf olma, derslerin tamamlanması, mezun olma, vb.) katılamayacak öğrencilerin daha sonra herhangi bir Erasmus Hareketlilik Programlarında hak kaybına uğramamaları için aşağıda yer alan Feragat Dilekçesini doldurup, imzalayıp erasmus@ibu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. “Katılım ve Tercih Formu” ile Feragat Dilekçesinin son gönderilme tarihi 12 Nisan 2021, Saat: 17:00’dir. Bu tarihten sonra gönderilen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Üniversite tercihlerinde başvurduğunuz Üniversitenin internet adresini kontrol ederek, şartlar hakkında bilgi sahibi olunuz (İkili Anlaşmalar: https://erasmus.ibu.edu.tr/images/ikili_anlasmalar_listesi_2021_01032021.pdf )
    • Tercihlerinizle ilgili olarak Bölüm Uluslararası İlişkiler Koordinatörünüz ile görüşebilirsiniz.
    • Zaman içerisinde şartların değişebileceğini, programa uzaktan eğitim ile devam edebileceğinizi, başvurduğunuz Üniversitenin öğrenci kabul etmeyebileceğini veya diğer bazı olumsuzlukların olabileceğinin bilincinde olmalısınız (Covid-19 sebebiyle).
    • Başvuruların değerlendirilmesi 15-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak ve erasmus.ibu.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.
    • Başvuruların değerlendirilmesi hareketliliğin kesin olarak başlayacağı anlamına gelmemektedir. Yerleştirmesi yapılan öğrencilerin hareketlilikten faydalanma durumu Covid-19 salgının seyrine göre değişiklik gösterebilir.
    • Gidilecek ülkenin vize, oturma izni, seyahat kural ve prosedürleri (aşı pasaportu, PCR Testi, vb.) süreç içerisinde değişiklik gösterebilir. Söz konusu yeni uygulamalar nedeniyle hareketliliğin gerçekleştirilememesi olasılığının olduğu dikkate alınmalıdır.

Belgelerin son gönderim tarihi: 12 Nisan 2021, Saat: 17:00

Öğrenim Hareketliliğine Başvuran Öğrencilerin İsimleri

Belgeler:

Önceki İçerikKendi İşini Kurmak İsteyen Engelli Öğrencilerimize İŞ-KUR’dan Hibe Desteği
    Sonraki İçerikSertifikalı “Kariyer Etkinlikleri” 6-7-8-9 Nisan 2021