Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları aşağıda yer almaktadır. Bu kapsamda aşağıda yer alan bilgileri dikkatle okuyunuz.
    • Değerlendirme, Akademik Not Ortalamasının %50’si ile Yabancı Dil Notunun %50’si alınarak hesaplanmıştır.
    • Sıralamalar Erasmus Genel Puanına göre bölümler içerisinde en yüksekten en düşüğe doğru yapılmıştır. Yerleştirmede bu husus dikkate alınmıştır.
    • Başvurularda ikili anlaşmalarda yer alan kontenjanlardan en üst seviyede yararlanılmaya çalışılmıştır.
    • Puan sıralaması yüksek olup tercihine göre herhangi bir yere yerleşemeyecek adaylar için tercihinde yer almayan Üniversitelere yerleştirme yapılmıştır. Yerleştirilen Üniversitede programına devam etmek istemeyen öğrenciler Koordinatörlüğümüze dilekçe vererek haklarından feragat edebilirler.
    • Sonuçlara ilişkin itiraz etmek ve haklarından vazgeçmek isteyen (feragat) öğrenciler en geç 10.05.2021 tarihi 16:00’a kadar Koordinatörlüğümüze dilekçe vermelidir. Dilekçeyi erasmus@ibu.edu.tr adresine gönderilebilir. Zamanında feragat etmeyen öğrencilerin başvurularında bundan sonraki süreçler için Erasmus programlarından faydalanmada puan kesilecektir. Erasmus Feragat dilekçe formatına buradan ulaşabilirsiniz.
    • Daha önce de ifade edildiği gibi seçilen öğrencilerin programa başlayıp başlamama durumları Covid-19 salgının seyrine göre belirlenecektir. Başlama olasalığının olması durumunda online oryantasyon yapılacaktır. Oryantasyonun yapılacağı tarih daha sonra belirtilecektir.

Başvuru sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erasmus Ofisi

Önceki İçerik2019 Projesi Erasmus+ KA107 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları
    Sonraki İçerikÖğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi Alımı Düzeltme İlanı