Öğrenci Konseyi Üyelerine Teşekkür Belgesi…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Üniversitemiz Öğrenci Konseyi’nin çalışmalarına katkı sağlayan konsey üyelerine teşekkür belgesi takdim etti. AİBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı’nın konsey çalışmalarına katılan ve destek olan öğrencilerimiz için hazırlattığı teşekkür belgeleri, Senato Odası’nda düzenlenen törenle verildi.

Doç. Dr. Bekiroğlu, teşekkür belgelerinin verilmesinden önce yaptığı kısa konuşmada, başta Burak Saygılı olmak üzere öğrencilerimizin konseye büyük katkılar sağladığının altını çizerek, “Bu, bizim için çok önemli. Çünkü üniversite eğitimi, sadece dersleri dinlemek ve sınavlardan geçmek demek değildir; insanın kendisini geliştireceği en önemli platformdur. Sizleri bundan sonraki hayatınıza hazırlayacaktır. Aynı zamanda öğrencilerimiz bizim için her şeyin üstünde bir değere sahip. Üniversitemiz, öğrenci memnuniyetini sağlamaya odaklanmış bir bakış açısına sahip. Ben bu vesileyle emeği geçen tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Burak Saygılı da konsey üyelerini tek tek tanıtarak, destek ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Tören, aralarında bu yıl mezun olacak öğrencilerimizin de olduğu Öğrenci Konseyi üyelerine teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Önceki İçerikYabancı Öğrenciler AİBÜ’ye Girmek İçin Yarıştı
    Sonraki İçerikTıp Fakültesi Mezuniyet ve Yemin Töreni