Öğrenci E-Posta Sistemi Hakkında Önemli Duyuru

2014-2015 Akademik yılı itibariyle Üniversitemiz öğrencilerinin ortak zorunlu dersleri (Türk Dili, İnkılap Tarihi ve İngilizce), Uzaktan Eğitim yoluyla verilmesine başlanmıştır. Bu kapsamda, Bilgi İşlem Daire Başkanlığının teknik alt yapısını tamamlamasıyla birlikte tüm öğrencilerimize, kurumsal e-posta adresleri tanımlanmıştır.

Öğrencilerimizin, Uzaktan Eğitim Yönetim Sisteminden etkili bir şekilde yararlanmaları ve internet üzerinde yayımlanan akademik kaynaklara erişimlerinin sağlanması amacıyla öğrenimleri süresince kullanabilecekleri e-posta adreslerine erişim ve gerekli açıklamalara Üniversitemiz Ana Sayfası ve http://ibuzem.ibu.edu.tr/index.php/tr/ linkinden ulaşılabilmektedir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

AİBÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Önceki İçerikAİBÜ Yeni Lojmanlarına Bolu’ya Özgü Ağaç İsimleri
    Sonraki İçerikRecep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Akademik Düzeyde Proje Hazırlama Eğitimi