Öğrenci Dekanlığı’ndan Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından, Öğrenci Senatosu’nun güz dönemi olağan toplantı tarihini ve gündemini belirlemek ve Öğrenci Konseyi üyeleri ile tanışmak amacıyla bilgilendirme ve tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül başkanlığındaki toplantıya; Öğrenci Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sansi ve Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Çeker ile Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Senatosu başkan ve üyeleri katıldı.

Toplantıda Öğrenci Senatosu’nun görevleri ve çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi veren Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Öğrenci Senatosu’nun, Öğrenci Dekanlığı başkanlığında üyeler, Genel Sekreterlik, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı katılımıyla, güz ve bahar dönemlerinde birer kez olmak üzere, her eğitim-öğretim yılında iki kez olağan toplandığını kaydetti.

Toplantıda öğrenciler, Öğrenci Senatosu’nun nasıl oluşturulduğu, görevleri ve toplantı gündem maddeleri hakkında bilgilendirildi. Öğrenci Senatosu olağan toplantı tarih ve gündemi belirlendi.

Haber: Kamu Yönetimi  Bölümü Öğrencimiz Sıla Taşçı
    Fotoğraflar: Gazetecilik Bölümü Öğrencimiz Mehmet Umut Doğan

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Arş. Gör. Bestami Karakahya’nın Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerikİlahiyat Fakültesi Öğrencileri, Eğitimci Sabahattin Zaim’i Andı