Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Kürtül ve Öğrenci Konseyi Başkanı Akgül’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül ve Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Akgül, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Diş Hekimliği Fakültesi 5’inci sınıf öğrencimiz Alperen Akgül’ü tebrik eden Rektör Alişarlı, Öğrenci Konseyi’nin topluma faydalı projeler geliştirilmesi ve bu projelere öğrenci katılımının teşvik edilmesi, öğrencilerin eğitim-öğretim konusundaki kararlara katılımının sağlanması ve üniversite yönetimi ve öğrenciler arasında etkili iletişimin sağlanması konusunda neler yapılması gerektiği hakkında bilgi verdi.

Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Konseyi’nin ortak çalışmalar yapması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Önceki İçerikRektör Alişarlı, Bolu İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Saygılı’ya İade-i Ziyarette Bulundu
    Sonraki İçerikBolu İl Göç İdaresi Müdür Vekili Şeker’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret