Nurullah Mahmutoğlu, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Mahmut Ertuğrul Eğitim Danışmanlık Şirketi Kurucu Başkanı ve Afganistan Cumhurbaşkanlığı önceki dönem Gençlerden ve Spordan Sorumlu danışmanı Nurullah Mahmutoğlu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Alişarlı, 83’ü önlisans ve lisans, 15’i lisansüstü ve doktora öğrencisi olmak üzere, üniversitemizde eğitim gören toplam 98 Afganistanlı öğrenci olduğunu söyledi.

Nurullah Mahmutoğlu ise, Afganistan uyruklu öğrencilerin Türkiye’de eğitim görmek istediklerini ve bu yönde teveccühleri olduğunu kaydederek, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin Afganlı öğrencilerin yükseköğrenim tercihlerinde önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Ziyaretin sonunda, Nurullah Mahmutoğlu Rektör Alişarlı’ya, Afganistan’da Cumhurbaşkanı ve üst düzey siyasilerin giydiği milli bir kıyafet olan jelek hediye etti. Rektör Alişarlı’da Mahmutoğlu’na, üzerinde üniversitemizin logosunun olduğu çini hatıra tabağı verdi.

Önceki İçerikFen Edebiyat Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
    Sonraki İçerik2020 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi