Mudurnu Süreyya Astarcı MYO Öğrencilerine AFAD Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Koordinasyonunda, Mudurnu Süreyya Astarcı Gençlik Merkezi ve AFAD Eğitim Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘AFAD Farkındalık Eğitimi, Çadır Kurma ve İlk Yardım Aracının Tanıtımı’ etkinliği, Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu öğrencileri için gerçekleştirildi.

Etkinliğe AFAD Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sarıdoğan, Mudurnu Süreyya Astarcı Gençlik Merkezi Müdür V. Orhan Aksay, Mudurnu Süreyya Astarcı Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Filiz Taşkın, Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Mehmet Kadir Torun ve üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Öğrencilerimize yönelik yapılan etkinlikte AFAD’ın misyonu ve faaliyetlerine yönelik bilgi verildi. Çadır kurma eğitimi ve AFAD arama kurtarma aracının tanıtımı da yapıldı. Tüm gençlere AFAD gönüllüsü olma çağrısı yapılan etkinlikte AFAD gönüllüsü olmanın çok kolay olduğu aktarılan etkinlikte e-Devlet üzerinden başvuru yapılarak AFAD gönüllüsü olunabileceği belirtildi.

Önceki İçerikProf. Dr. İbrahim Kürtül ve Uluslararası Öğrenciler Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Öğr. Gör. Serdar BEKİROĞLU’nun Vefatı)