Mollaibrahimoğlu, Üniversitemiz İdari Üst Yöneticilerini Kabul Etti

Üniversitemiz Rektör Vekilliğine atanan Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Üniversitemiz idari üst yöneticilerini kabul etti.

Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Dursun Özcan, Genel Sekreter Yardımcıları, İsmail Temel, Goncagül Çamurcuoğlu, Bilgi İşlem Daire Başkanı Abdi Gökdoğan, Hukuk Müşaviri M.Fehmi Pınar, İç Denetim Birim Başkanı Adnan Kılıç, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ayşe Çelikbaş, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Aynur Ersoy, Personel Daire Başkanı Fatih Orhan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Orbay Cebecioğlu, Strateji Geliştirme Daire Başkan Vekili İsmail Acar ve Yapı İşleri Daire Başkanı Nezih Özgür, Rektör Vekilliğine atanan Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu’nu ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Mollaibrahimoğlu, kabulde yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi ve ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Önceki İçerikSpor Yöneticiliği Bölümü Öğrencilerine Kariyer Planlama Eğitimi…
    Sonraki İçerikBolu Valisi Aydın Baruş, Mollaibrahimoğlu’nu Tebrik Etti